tg acoustics
the nature of musicHome


Custom Design


Upgrades


Contact & privacy


Audioquest


Duelund


Furutech


Mundorf

Audioquest
audio en video bekabeling • AC power conditioning • accessoires

AudioQuest is de meest toonaangevende fabrikant van kwaliteitskabels voor hifi, home cinema en streaming audio. Zij hebben een enorm assortiment aan kabels en hifi-accessoires. Of het nu gaat om standaard kabels voor een portable mediaspeler of high-end kabels voor de absolute top. Er is altijd wel een passende oplossing én voor elk budget. Meer informatie over Audioquest kabels en accessoires vindt u op de Audioquest website. Download de Audioquest brochure en prijslijst voor actuele prijzen en gedetaileerde informatie.

AudioQuest NRG-1 powercord • ex-demo • Solid Long Grain Copper geleiders • Star-Quad Helical Hyperlitz configuratie • lengte 90cm • in perfecte staat compleet met originele verpakking • meer informatie kunt u hier vinden • twee stuks beschikbaar • Nu verkrijgbaar voor de speciale prijs van EUR. 45,-

Audioquest Jitterbug, het "no-brainer" USB filter • Nu voor de speciale prijs van EUR. 39,-

De DragonFly Cobalt DAC. Net als de veelgeprezen DragonFly Red heeft ook de Cobalt een robuuste 2,1-volt uitgang om bijna elke hoofdtelefoon probleemloos aan te sturen en maakt gebruik van een bit-perfecte digitale volumeregeling met een uitstekende signaal-ruisverhouding. Tevens wordt er gezorgd voor naadloze compatibiliteit met Apple, Windows en Android-apparaten, en is het uitzonderlijk competente en betaalbare MQA weergever. Nieuwe ESS ES9038Q2M DAC-chip met een minimum-fase slow roll-off filter voor meer natuurlijk geluid. De PIC32MX274 microprocessor van Microchip trekt nog minder stroom en verhoogt de verwerkingssnelheid. Verbeterde filtering van de voeding die specifiek de immuniteit tegen wifi, Bluetooth en cellulaire ruis verhoogt. Inclusief een bijpassende DragonTail USB-C naar Female USB adapter. Alle DragonTails gebruiken AQ's Carbon-level USB-kabel technologie en de unieke StreamLength® asynchrone-overdracht USB-code. Tip: voeg voor nog betere prestaties een JitterBug toe! Bekijk de review van John Darko op YouTube.

De Audioquest DragonFly Red v1.0 en DragonFly Black v1.5 Asynchronous USB DAC zijn USB digitaal-naar-analoog converters + voorversterker + hoofdtelefoonversterker in één en worden in een USB poort van de computer gestoken om het matige interne audiocircuit van de computer te omzeilen en een schoner, helderder en natuurlijker geluid te leveren aan hoofdtelefoons, actieve luidsprekers en complete hifi-systemen. Voor nog betere algehele prestaties zijn de nieuwe DragonFly modellen ook uitgerust met verbeterde 32-bit ESS Sabre DAC chips – de 9010 in de Black en de nog beter presterende 9016 in de Red – die allebei minimum-phase filtering toepassen voor een natuurlijke, gedetailleerde en authentiekere klank. Terwijl de DragonFly Black dezelfde hoogwaardige hoofdtelefoonversterker en analoge volumeregeling gebruikt als de DragonFly v1.2 beschikt de DragonFly Red over de allernieuwste ESS hoofdtelefoonversterker en een bit-perfecte digitale volumeregeling, die in de 9016 chip zelf zit. De DragonFly Black levert 1,2 Volt – genoeg vermogen om alle voorversterker-ingangen en alle enigszins gevoelige moderne hoofdtelefoons aan te sturen. Tegelijkertijd kan de DragonFly Red, met zijn hogere uitgangsspanning van 2,1 Volt, een nog breder scala aan hoofdtelefoons aansturen, inclusief hongerige modellen met een laag rendement. Verder zijn ze allebei software upgradable. Ondersteunde besturingssytemen: Apple OS X®, Apple iOS®, Microsoft Windows® (7, 8.1, 10), Android™.

TIP 1: Vervang de goedkope standaard C7 apparaatsnoeren van uw televisie, Blu-ray speler en game-console door Audioquest NRG-1 powercords en verbind ze onderling met de Audioquest HDMI Cinnamon of HDMI Chocolate. Resultaat: een scherper en contrastrijker beeld met rijkere en diepere kleuren en minder ruis. Beleef televisie, films en games nog intenser! En dat allemaal voor een relatief kleine investering!

TIP 2: Verbind apparatuur die aan één kant met een bedraad netwerk is verbonden (bijvoorbeeld een internet radio of netwerkspeler) met uw DAC door middel van de hoogwaardige Audioquest Optical Vodka of Audio Quest Optical Diamond optische interlink. Hierdoor is de rest van het systeem galvanisch gescheiden van het thuisnetwerk met al zijn storende factoren als computers, routers, printers, etc. Resultaat: de opname wordt schoner, wint aan ruimtelijkheid, emotie en echtheid.

Toestemming tot het gebruik van de getoonde content of delen daarvan dient schriftelijk aan ons te worden verzocht • tg-acoustics ©

Last updated 30.6.2022